Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben ne zaman ölücem? :) (eğlencelikcik)

Garadia

Öne çıkan mesajlar

Buralardan zozikle.

http://forum.paticik.com/view.php?id=24812
http://forum.paticik.com/view.php?id=43141
http://forum.paticik.com/view.php?id=79571

edit: "ne zaman öl" diye arama yaptım. Çıktı kuziciğim.
[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 25 Kasım 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Garadia, 25 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki:aradım canımcım :)
ayrıca yeni üyeler hedesine ne diceksin?

birincisi tanımadıklarına canımcım fln demessen iyi olur,en azından bana.

ikincisi yeni üye hedesi nedir bilmiyorum?yeni uye olunca ne ustunlugunuz oluyor diger uyelerden?(pek bir anlamı varmı$ gibi söyledin de?)

ucuncusu benım orda dedigim ciddi bi$i degil dikkat edersen.gerci sucta bende kimin ne anlıcagını du$unmeden post atmamak lzm artık.[signature][hline]death øwnz lìfe

[Bu mesaj Pyro tarafından 25 Kasım 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Topic açıldı ise şikayet edin arkadaşlar. topic içini açıldı bu suraysı aha burası yok böle diye doldurmayın

ha ayrıca Muhallebi link vermişsin ama bir kontro let bakalım o topicler kitli mi? süresi mi geçmiş mesaj atılabiliyor mu?

bu topicden devam ediniz, sakınca yok.[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 2 topic kitli yada eski. 3.sü yeni, kitlenmemiş ve site belirtilmiş. Yani konu ordan devam edebilirdi. İlk 2 tanesini önceden çok açıldığını göstermek için koydum.

Gerçi topici açan arkadaşımız üstüne alınmasın ama, topic açıcağını bi kere kafaya koyduktan sonra, çıkmasından korkularak adam gibi arama yapılmıyor. Sonucu da böyle işte.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 25 Kasım 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@pyro,

sana canımcım dedigim icin özür dilerim.
yeni üye hedesinde demek istedigim sey yeni üye olanlar sonucta eski topikleri arayıp göremezler böle seyleri diye söledim..
bende ciddi degilim farkındaysa.
2002 den beri üyeyim

ayrıca Muhallebi'nin verdigi linklerde benim verdim siteden cok farklı 2 si calısmıyor bitaneside flash geyik herkese aynı cevabı veren cinsten..
Sosyal ağlarda paylaş

Monday, March 20, 2062
Seconds left to live...
1,777,025,497[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak geyiğine rakamları filan salladım
8 Şubat 1989 çıktı ben resmen reskill dedim(4 şubat doğumluyum:D)

Rakamları düzgün yazınca;

Wednesday, July 30 2041[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...