Garadia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 efenim nette gezinirkene bi de ne göreyim adamlar ne zaman öleceğimi sölüyolar.. Neyse daha varmıs zaman :) Not:tanrıdan başkası bilemez hede hödö gibi bi tartışma cıkmasın mümkünse eğlence sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 2064 ii be daha var... :D[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 tanrıdan ba$ka hede hödesi degilde daha önceden acılmı$tı hede hödesi verelim biz sana?[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Wednesday, July 1, 1981 Seconds left to live... 0[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Pyro, 25 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: tanrıdan ba$ka hede hödesi degilde daha önceden acılmı$tı hede hödesi verelim biz sana? aradım canımcım :) ayrıca yeni üyeler hedesine ne diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 2075 o_O sıçtık[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 2061 miş baya warmış daha ::)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Buralardan zozikle. http://forum.paticik.com/view.php?id=24812 http://forum.paticik.com/view.php?id=43141 http://forum.paticik.com/view.php?id=79571 edit: "ne zaman öl" diye arama yaptım. Çıktı kuziciğim. [signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 25 Kasım 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 eh ölüm diye aratırsam böle oluyo demek ki.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Garadia, 25 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki:aradım canımcım :) ayrıca yeni üyeler hedesine ne diceksin? birincisi tanımadıklarına canımcım fln demessen iyi olur,en azından bana. ikincisi yeni üye hedesi nedir bilmiyorum?yeni uye olunca ne ustunlugunuz oluyor diger uyelerden?(pek bir anlamı varmı$ gibi söyledin de?) ucuncusu benım orda dedigim ciddi bi$i degil dikkat edersen.gerci sucta bende kimin ne anlıcagını du$unmeden post atmamak lzm artık.[signature][hline]death øwnz lìfe [Bu mesaj Pyro tarafından 25 Kasım 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: codename_curse, 25 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: Wednesday, July 1, 1981 Seconds left to live... 0 hhahahahahahhahahaa[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Topic açıldı ise şikayet edin arkadaşlar. topic içini açıldı bu suraysı aha burası yok böle diye doldurmayın ha ayrıca Muhallebi link vermişsin ama bir kontro let bakalım o topicler kitli mi? süresi mi geçmiş mesaj atılabiliyor mu? bu topicden devam ediniz, sakınca yok.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ehe hakkaten topicler 5 haneli olmuş[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 insan bi kg-lbs ve cm-ft,inch tablosu koyar.nerden bileyim ben kaçlbs yim... test kayık. türk milletine uymaz bu test.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 İlk 2 topic kitli yada eski. 3.sü yeni, kitlenmemiş ve site belirtilmiş. Yani konu ordan devam edebilirdi. İlk 2 tanesini önceden çok açıldığını göstermek için koydum. Gerçi topici açan arkadaşımız üstüne alınmasın ama, topic açıcağını bi kere kafaya koyduktan sonra, çıkmasından korkularak adam gibi arama yapılmıyor. Sonucu da böyle işte.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 25 Kasım 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 7 days[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Kazık çaktım kazık[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 @pyro, sana canımcım dedigim icin özür dilerim. yeni üye hedesinde demek istedigim sey yeni üye olanlar sonucta eski topikleri arayıp göremezler böle seyleri diye söledim.. bende ciddi degilim farkındaysa. 2002 den beri üyeyim ayrıca Muhallebi'nin verdigi linklerde benim verdim siteden cok farklı 2 si calısmıyor bitaneside flash geyik herkese aynı cevabı veren cinsten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Monday, March 20, 2062 Seconds left to live... 1,777,025,497[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 52 yıl daha yaşıycakmışım öeh be kardeşim!geçmek bilmez şimdi..[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 7 march 2075 2214203870 sanie kalmış la ooo ben bukadar hayatta yaşamam onemli olan uzun deil ii yaşamaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gunahkar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaa kardeşler ben 88 doğumluyum 2041/1 aralık dedi yaa demekki sigara hakketen ömrü kısaltıyormuşş :P hadi keyfine bak inan bana, aldanma öbür dünyaya, hayatı yaşa!!![signature][hline]Carpe Diem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 İlk olarak geyiğine rakamları filan salladım 8 Şubat 1989 çıktı ben resmen reskill dedim(4 şubat doğumluyum:D) Rakamları düzgün yazınca; Wednesday, July 30 2041[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 1. deneme= 2072 2. deneme= 2060 böle gidio heralde bu:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 2026 Yılında Gidiom ^^[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar